antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hatta gri parafin beyit dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin popüler akımı olan İskandinav konsept dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem henüz yaklaşabilirsiniz.

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir bedii sağlar ve öbür renklerle hoş bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok sık tercih edilmektedir.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve lüp gayrı odalarıyla ilişkiyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder katar.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına çağcıl bir çekicilik katar.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların kanatı esna modern mobilyalarla da aliyyülâlâ bir uyum içindedir.

Yalnız ve çağcıl stilli oyun eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dışarı yansımasını sağlar.

Daha antipatik tonlarla baş başa kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle birlikte kullanıldığında henüz dayı ve modern bir görünüm sağlamlar.

Evin iç duvarları dışında, ofis ve çkızılışma ortamlarının duvarlarında kesif yeğleme edilen bir renktir. Akman ve bol bir ortam hissini en çok şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız engelsiz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu antrasit renk tonları renk paletinden bağış alabilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bağırsakin de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kadar nötr renklere yaklaşan seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya çıbanlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Renk antrasit duvar boyas sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Sıcak renk antrasit renk tonları tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Minimalist bir güzel duyu havası yaşatan bulutsuz gir rengi var olan renklerle bile kolayca intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page