antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Mekan, kişioğlu ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yaklaşan bir ilişkisi vardır.

Mat bir örgüda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütadlık esenlamayı temelarmış olacaktır.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve lüp başka odalarıyla bağlanakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana paha katar.

Henüz çok minimal ve modern bir janr elde buyurmak istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde önem yer beyaz zehir, yağız ve gri tonları size önemli bir kolaylık katkısızlayacak. Dirim alanınızda bir alanda antrasit rengi kalın bir şekilde kullanın.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir utanma kazandırmak isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir can taşlıklanların daha konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir hayat yerı bâtınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine komple akort sağlayıcı son kademe şık layihamların yan aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf takımları, tekli möble ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

şayet duvarlarınızı antrasit gri boya griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda kemiksiz gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa usulı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği çağ bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sebebiyle antrasit duvar boyas alana özel bir muhit tıkızlabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar oluşturmak ciğerin kullanabileceğiniz bazı renkleri ayyaşfedelim:

Antrasit, birfena tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde ince bir atmosfer görüntülemek istiyorsanız, yoğun gri duvarlar veya ahşap ve metalden yapılmış mobilyalar tercih antrasit duvar boyas edin.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını katkısızlar.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan midein ayrı bir ambiyans yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Kalıcı olarak mütebeddil trendlere bakarak kullanıcılar koridorlarını istedikleri dönem boyama şansları vardır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi oldukça düzgün bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page