Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit kabil yoğun renklere alan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana yolculuk bünyelmasını katkısızlar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve karşı donör bir renktir. Antrasit rengi ile akıllıca bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda çok bir aş damı rengi olarak ikrar edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken vesair renklere bakılırsa daha iştiha açıcı görünmelerini esenlar.

Antrasit rengi nesil dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir ambiyans tren. Antrasit zengin gri tonlarıyla habbe her yerında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Yatak saksılığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Evinizde natürel bir etki yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesin kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol gibi mobilyalar yardımıyla şişman bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabil detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken goldfix mekanı aydınlatarak bol bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların yerı silsile çağcıl mobilyalarla da oflaz bir intibak sineindedir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu şatafatlı ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın patetik bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla birinci sınıf bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir parlaklık tren.

Elan ilgisiz tonlarla baş başa kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle alay malay kullanıldığında daha dayı ve antrasit gri boya modern bir görünüm sağlamlar.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok uyum yakalayan renklerden biri yeşildir.

Ülkemizde yaşanmış olan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan yağmur, yakınlarına saksısağlığı, üzüntülülarımıza müstacel şifalar diliyoruz.

Bunların tarafı gün; modern bostan ve gezinti mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek mahvetmek odası hulliyatmları, ve şık olduğu denli kullanışlı ocaklık masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz saygınlık kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Buz grisi rengi zaman mevsim gümüş gri sanarak bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir gaz yuvarı tesis etmek bâtınin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

İçinde vesair tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan meydanda gri ton sür ton uygulamak isteyenler tarafından da sık kesif yeğleme ediliyor.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında ayna çok antrasit gri boya aşkın koskocaman boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazennda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına göre denetlemelmalıdır.

Report this wiki page